Okucia do drzwi MP Gordo - RT5 4084 z zamkiem, 46-53 mm (OCS - Chrom szczotkowany)
Wybierz wariant:
Wykonanie | Powierzchnia | Rozstaw | Min. prenumerata | Dostępność | Cena za szt | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Wykonanie:
klika-klika
Blokada na klamce - lewa 8584138449211 |
Powierzchnia: MP OCS (chrom szczotkowany) |
Rozstaw: | Min. prenumerata: 1 szt |
W magazynie
|
468 Zł / szt |
||
Wykonanie:
klika-klika
Blokowanie na uchwycie - prawe 8584138449259 |
Powierzchnia: MP OCS (chrom szczotkowany) |
Rozstaw: | Min. prenumerata: 1 szt |
W magazynie
|
468 Zł / szt |
Opis
Klamka rozetowa do drzwi wewnętrznych z rozetą prostokątną wykonana jest z wysokiej jakości materiałów - zamaku i posiada obróbkę powierzchniową.
Wymiary rozety: 52 mm x 36 mm
Grubość rozety: 5 mm
Sama rozeta jest częścią konstrukcji uchwytu. Klamka posiada zintegrowaną inteligentną technologię zamykania bezpośrednio w klamce, dzięki czemu nie ma konieczności stosowania rozety z kluczem mechanicznym. Uchwyt wyróżnia się ponadczasowym designem i wysoką jakością.
Mechanizm korbowy zawiera sprężynę powrotną. Występy na rozecie zapobiegają jej obracaniu się, a wkręty do przykręcenia na całej szerokości drzwi gwarantują mocniejsze i stabilniejsze mocowanie okuć
Ogłoszenie:
Okucia dostarczane są ze śrubami i kwadratem (8x8 mm) dla drzwi o grubości 46 - 53 mm.
W naszej ofercie znajdą Państwo również okucia do grubości skrzydła drzwi 38 - 45 mm lub 54 - 61 mm.
Parametry
Inne parametry | Blokada na uchwycie, Matowe wykończenie, Wiosna powrotna, Wkręcanie się w drzwi |
---|---|
Okucia typu 1 | Rozety |
Okucia typu 2 | Drzwi |
Projekt | Nowoczesny |
Tworzywo | Stop metali |
Kształt etykiety/rozety | Kwadrat |
Ocena | poseł |
Rodzaje okuć – wariant | klika-klika |
Obróbka powierzchniowa – wariant | MP OCS (chrom szczotkowany) |
Rodzaj otworu - wariant | Blokada na klamce - lewa, Blokowanie na uchwycie - prawe |
Szerokość rozety/tarczy | 52 mm |
Długość korby | 161 mm |
Moc rozety/tarczy | 11 mm |
Rozstaw śrub | 38 mm |
Czworoboczny | 8x8 |
Gwarancja | 5 lat |